Walentynkowa kolacja
Zapraszamy do spędzenia wyjątkowego, romantycznego wieczoru w zmysłowej i intymnej atmosferze eleganckich wnętrz Hotelu Mansor, połączonego z wykwintnym sześciodaniowym menu degustacyjnym Szefa Kuchni, doskonałymi trunkami oraz nastrojową muzyką.
Specjalnie z okazji zbliżających się Walentynek przygotowaliśmy wyśmienite menu pełne afrodyzjaków, a także dogodne pakiety pobytowe.


MENU DEGUSTACYJNE
14 lutego 2019
Łosoś marynowany w jałowcu, sos dijon, beza cytrynowa, chips pszenny, puder pomarańczowy
Terrina z buraka, palony ser kozi, karczochy, mus orzechowy
Krem z topinambura, pesto z pietruszki, prażony słonecznik
Ryba Mahi Mahi, czarny ryż, salsa paprykowa, sos estragonowy
Żeberka jagnięce, ziemniaki truflowe, pietruszka pieczona z kawą, sos żurawinowy
Czekoladowy torcik niespodzianka
Sześciodaniowe menu degustacyjne wraz z kieliszkiem wina – 99 zł/os.


Zmysłowe pakiety dla zakochanych
428 zł
- 6 daniowa romantyczna kolacja Szefa Kuchni dla dwojga
- Kieliszek wina
- Nocleg w pokoju dwuosobowym przygotowanym specjalnie dla zakochanych
- Relaksujące śniadanie w formie bufetu
589 zł
- 6 daniowa romantyczna kolacja Szefa Kuchni dla dwojga
- Kieliszek wina
- Nocleg w pokoju De Lux przygotowanym specjalnie dla zakochanych
- Relaksujące śniadanie w formie bufetu
789 zł
- 6 daniowa romantyczna kolacja Szefa Kuchni dla dwojga
- Kieliszek wina
- Nocleg w ekskluzywnym apartamencie Penthause z wanną, przygotowanym specjalnie dla zakochanych
- Relaksujące śniadanie w formie bufetu
REZERWACJA
Serdecznie zapraszamy do rezerwacji miejsc na wyjątkową kolację w Restauracji w Hotelu Mansor.
Rezerwacji można dokonywać mailowo na adres: rezerwacje@mansor.pl lub telefonicznie pod tel. + 48 577 092 299.
Informujemy naszych gości, iż liczba miejsc na Walentynkową kolację jest ograniczona.